Kako Žuja pomaže zaštićenim
životinjskim vrstama?

Od svake prodane limenke Ožujskog piva s prigodnim dizajnom Zagrebačka pivovara donira pola kune udrugama partnerima koje provode programe zaštite, nadzora i brige o zaštićenim životinjama na području Republike Hrvatske.

UDRUGA BIOM

Prikupljena sredstva utrošit ćemo za nabavu 30 fotozamki kao i alata za prikupljanje uzoraka DNK u svrhu identifikacije risova prisutnih na dosad neistraženim područjima njihove rasprostranjenosti.

Limenka Ris

ZOO ZAGREB

Prikupljena sredstva utrošit će se za uređenje nove nastambe za vukove u zagrebačkom Zoološkom vrtu.

Limenka Vuk

INSTITUT PLAVI SVIJET

Prikupljena sredstva utrošit će se za renovaciju stana za istraživače dupina u Velom Lošinju.

Limenka Dupin

JAVNA USTANOVA PRIRODA

Prikupljena sredstva utrošit će se na automobil koji će omogućiti dostavu hrane na hranilište za supove na Cresu.

Limenka Bjeloglavi sup
Opširnije o partnerima

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Moraš biti stariji od 18 god. kako bi pristupio našim web stranicama.
Preusmjeravamo te na razmisli.net
Molimo unesite ispravan datum rođenja.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani. Više o uvjetima korištenja službene stranice te pravilima o privatnosti saznajte na sljedećim linkovima: uvjeti korištenja, pravila privatnosti, pravila ponašanja.

Ožujsko limenke

Naša pravila privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte pravila privatnosti.