UDRUGA BIOM

Udruga BIOM dobrovoljna je nevladina organizacija osnovana 2006. godine, a bavi se zaštitom prirode te promidžbom očuvanja prirodnih bogatstava. Glavni cilj udruge je podizanje svijesti o bioraznolikosti i ugroženim vrstama, među kojima se nalazi i ris. Udruga provodi brojne edukacijske aktivnosti – predavanja, tribine, izložbe i tečajeve, izdaje edukacijske materijale te surađuje sa srodnim organizacijama i institucijama na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Aktivno se bavi istraživanjima i izradom stručnih podloga za za upravljanje zaštićenim područjima i ugroženim vrstama.

Preradovićeva 34
Zagreb
01 4100 018
info@biom.hr
www.biom.hr

ZOOLOŠKI VRT GRADA ZAGREBA

Zoološki vrt grada Zagreba, osnovan 1925. godine, nalazi se u preko 200 godina starom parku Maksimir. U njemu živi preko 350 vrsta životinja sa svih kontinenata kojima se svaki dan vesele brojni posjetitelji. Osim što služi za razonodu i edukaciju, Zoološki vrt sudjeluje u raznim projektima i programima posvećenima istraživanju i zaštiti ugroženih vrsta, među kojima je i zaštita te osiguravanje boljih uvjeta života za hrvatske vukove. Tijekom godine organizira više od 30 edukativnih programa i događanja na koja smo svi pozvani.

Maksimirski perivoj bb
Zagreb
01 2302 198
info@zoo.hr
www.zoo.hr

INSTITUT PLAVI SVIJET

Plavi svijet Institut za istraživanje i zaštitu mora, osnovan 1999. godine, neovisna je i neprofitna organizacija za istraživanje i zaštitu morskog okoliša te edukaciju o Jadranskom moru i široj mediteranskoj regiji. Kako bi ostvario svoje ciljeve, Institut surađuje s državnim institucijama i nastoji u što većoj mjeri aktivirati širu javnost. Osim sjedišta u Velom Lošinju, Plavi svijet ima svoje istraživačke postaje na Visu i na Murteru, a pokrenuli su istraživačke programe i u Crnoj Gori, Italiji i Albaniji. U fokusu rada Instituta su istraživanje i zaštita dobrih dupina, morskih kornjača i drugih velikih morskih kralješnjaka, a uz to aktivno rade na projektu osnivanja Centra za more.

Javna ustanova Priroda

Javna ustanova Priroda bavi se zaštitom prirode u Primorsko-goranskoj županiji. Jedan od brojnih projekata Ustanove je Centar za posjetitelje i oporavilište za bjeloglave supove Beli. Centar se nalazi na sjevernom dijelu otoka Cresa i bavi se istraživanjem i zaštitom bjeloglavih supova, kao i očuvanjem sveukupne bioraznolikosti te kulturnih i tradicionalnih bogatstava otoka. U sklopu Centra nalazi se hranilište za bjeloglave supove, prostorije za volontere i istraživače te multimedijski izložbeni postav.

Ožujsko limenke

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Moraš biti stariji od 18 god. kako bi pristupio našim web stranicama.
Preusmjeravamo te na razmisli.net
Molimo unesite ispravan datum rođenja.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani. Više o uvjetima korištenja službene stranice te pravilima o privatnosti saznajte na sljedećim linkovima: uvjeti korištenja, pravila privatnosti, pravila ponašanja.

Ožujsko limenke

Naša pravila privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte pravila privatnosti.